Facebook Pixel

K Water – Осмели се да блестиш/ Tерапия на Kérastase

Представяме ви K Water – РЕВОЛЮЦИЯ в салонната терапия от Kérastase за мигновен блясък. Ламеларна технология, която реструктурира повърхността на косъма и прави косата бляскава и лека.

Нямате време за дълга терапия? K Water е най – доброто решение. Само за секунди съставките се отключват в комбинация с вода и воала, косата е перфектно гладка като стъкло и копринено мека.

Какво точно представлява тази магическа течност?

Да, K Water е наистина течност, но в нея няма капчица вода. Странно, нали? Абсолютно различна формула от тази на конвенционалните маски, които имат кремообразна текстура. При контакт с вода, продуктът мигновено изглажда и омекотява косъма. Косата е защитена от накъсване, лесна за разресване, издухване и стилизиране.

Защо да си направим терапия с K Water ?

Разбира се, коя жена не иска косата ѝ винаги да блести? Слънчевите лъчи нежно да се пречупват в лъскавите ѝ вълни, които като че ли се носят небрежно като на филм. В повечето случаи косата си има собствен живот, в най – лошия случай всеки кичур е на различно мнение. Тук сме ви написали няколко повода, които винаги да ви подсещат за тази бърза и толкова резултатна терапия.

Поканени сте на събитие? С K Water определено всички светлини и прожектори ще се отразяват в стъклено гладката ви коса.

За моментите, в които трябва да сте най – представителни… Интервю за работа или бизнес среща, все поводи, на които първото впечатление е много важно.

А може би ви предстои среща? Или първа среща? K Water ви гарантира безупречна коса. Едно нещо по- малко, за което да се притеснявате, нали така?

БЕЗ ПОВОД – просто така,  да се поглезите,  да се почувствате женствени и секси, не за някого, а за вас си.

Осмелете се да блестите в ежедневието!
#KWater ft FGStyle

Последвайте ни в Инстаграм за още снимки, видеа и информация.

На снимките виждате ПРЕДИ и СЛЕД K Water и разликата е уникална. Гладка, мека и лъскава, а слънцето се отразява директно в косата. Ако и вие искате такъв ефект,  може да ни напишете съобщение чрез тази форма отдясно или да се обадите на телефон 052608093.

Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *