Facebook Pixel

JOICO – Марка от Червения килим

JOICO– Американската марка за професионални продукти за коса, покорила червения килим, но не до толкова известна на българския пазар.

Joico e марка с над 40 годишна история, която може да се похвали като пионер в интегрирането на кератинов протеин в продуктите за коса още през 1975. 10 години по – късно те патентоват своя Triamine Complex и в следващите години продължават да добавят още по – иновативни съставки и да обогатяват успешната възстановяваща формула. От 2015 година, Joico използва ARGIPLEX технологията, която замества аргинина (много важна аминокиселина) в косъма, който бива унищожен при боядисване.

Брандът може да се похвали и с етичната си политика. Продуктите не се тестват върху животни. Цялостната визия, която стои зад Joicoе „The Joi of Healthy Hair” – удоволствието да имаш здрава коса.

JOICO и HOLLYWOOD

Joico е партньор на известния холивудски салон Nine Zero One, където звезди като Julianne Hough, Emma Roberts, Paris Jackson, Hillary Duff и още много се доверяват на иновативната грижа на Joico.

Личният стилист на Lady Gaga Frederic Aspiras си партнира с Joico. Всички нейни визии са създадени с различни продукти на Joico, но нека ви припомним една от последните и скандални визии за последната Мет Гала „Camp”.

Кортни Кардашиян също е сред феновете на амерканския бранд. Тя споделя, че нейната любима серия е K-PAK.

Джулиан Хоу, която ще видите на снимките по долу е една от редовните посетителки на холивудския салон NineZeroOne. Тя споделя, че поради натоварения си график, снимки и участия се налага да посещава салона на всеки 4-5 седмици за изсветляване на корените, тъй като трябва да изглежда перфектно пред камерите. В салона тя се подлага на терапията ProSeries#1 преди боядисване и ProSeries#2 след боядисване на косата (Тази услуга се предлага и в нашия салон.) За да поддържа косата си през останалото време Джулиан се доверява на Joico K-PAK Color Therapy Luster Lock Spray и Defy Damage Protective Masque.

А сега малко по – подробно за сериите Joico Defy Damage и Joico K-PAK Color Therapy.

Joico Defy Damage е серия, разработена за изтощена коса. Тя работи на базата на SmartRelease технологията, която е единствена по рода си система  за доставяне на жизнено важните съставки за здравата коса – шипково масло, аргинин и кератин, за да подпомогне възстановяването, укрепването и защитата на косата от ежедневни замърсители и вредители.

Joico K-PAK Color Therapy е специална серия за боядисана коса, която подхранва косъма и заключва цвета.  Най – значимата технология в тази серия е BIOAdvanced Quadrabond Peptide Complexкойто се захваща за косъма и отблъсква външните агресори, които се опитват намалят интензивността на цвета.

Сигурни сме, че ви се прииска и на вас холивудска прическа, но преди това ви трябва холивудска грижа или иначе казано, да се доверите на по – луксозен клас продукти и да се убедите сами в тяхното действие. Не случайно салонът на звездите се доверява именно на Joico.

Очакваме вашите коментари и въпроси!

*Снимките са притежание на Joico.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *