Facebook Pixel

За нас

Салон за красота Фифи и Гери съчетава стил, качество, комфорт и професионализъм.

Историята на Салон за красота Фифи и Гери започва преди 20 години, когато отворихме първото си фризьорско ателие. От тогава до днес вярно пазим традициите,  да уважаваме и обичаме нашите клиенти, да сме винаги в крак с най-новите модни тенденции. Нашите квалифицирани стилисти се грижат всички, посетили салона да се чувстват уютно и ди си тръгнат усмихнати и щастливи.

В нашия салон прилагаме най – новите техники и терапии по света, за можете да получавате най – доброто, което индустрията предлага.

За нас
За нас

Продукти от водещи световни марки

Ние постоянно търсим новостите в индустията за красота, за да ги предложим на нашите клиенти. Ясно осъзнавайки, че през 21век хората все повече обръщат внимание на здравословния начин на живот, ние много внимателно избираме продуктите, с които работим, залагаме на професионална козметика от световни марки с богата и утвърдена история като:

За нас
За нас
За нас

Бързо, качествено и професионално

Освен фризьорски услуги, ние предлагаме всички услуги, които са свързани с грижа за ноктите – маникюр, педикюр, ноктопластика, медеценски педикюр, а също така козметични и дерматологични услуги за лице и тяло, различни видове масажи и професионален грим.
В салона работят висококвалифицирани специалисти, доказали възможностите си.

Ние ценим вашето време и изпълняваме задълженията си бързо, качествено и професионално.

За нас

За нас