Facebook Pixel

Кератинови терапии за коса

Кератинови терапии за коса

Косата Ви е изтощена, лесно се накъсва и има множество цъфтящи краища? Изгубила е блясъка си и не изглежда добре? Затруднявате се със сресването й?

Третирането на косата с кератин е популярна процедура, към която прибягват все повече дами. Направена от професионалист, кератиновата терапия може да преобрази до неузнаваемост хвърчащата коса и да й възвърне красотата и блясъка.

Звучи като магия, нали? Но всъщност причината за промяната е кератинът! В тази статия ще Ви споделим какво представлява кератинът и как влияе на косата ни.

Съставна част от нашите коса, кожа, зъби и нокти са изградени от много силен протеин, познат като „кератин”. Той се образува като аминокиселините се комбинират заедно. Тези аминокиселини имат уникални свойства и от техните нива зависи дали кератинът ще е в мека или твърда форма.

Интересен факт е, че повечето кератин, с който ние хората се сблъскваме е мъртъв. Причината е, че косата, кожата и ноктите се образуват от мъртви клетки.

Кератинът е най-важната структура на всяка коса. В зависимост от това състоянието и проблемите на косата Ви, има различни видове лечения с кератин.

Въпреки това, между тях съществуват множество сходства. Най-важното е, че целта на кератиновите терапии е да вкарат кератин в косата, за да може той да проникне в косъма и да достигне до кората. Кератиновите терапии укрепват косата и крайният резултат е  по-силна и здрава коса.

Косата Ви не изглежда добре? Искате да я направите права? Доверете се на студио за красота и онлайн магазин „Фифи и Гери”.

Ние Ви предлагаме различни кератинови терапии за коса с професионалните продукти на HZone. Те се отличават със своя състав, в който НЕ се съдържат синтетични съставки.

Ще останете изумени от трансформацията, през която косата Ви ще премине след кератиновото лечение. Свържете се с нас на телефон: 0899 144 366 и запишете час за кератинови терапии за коса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *