Facebook Pixel

Защо косата Ви се нуждае от детокс програмата на Nubeà?

Защо косата Ви се нуждае от детокс програмата на Nubeà?

Имате изтощена коса, която няма блясък и лесно се накъсва при сресване? Не можете да се преборите със сухия скалп и липсата на хидратация? А знаете ли, че жизнения цикъл на косата е силно повлиян от Вашия начин на живот?

Да, точно така! Стресът, неправилното хранене, изменението на климата и замърсяванията са само част от причините, които влияят негативно на косата Ви. Под тяхно въздействие се влошава функционирането на космената луковица, а това на свой ред довежда до увреждане на здравето на самата коса.

За съжаление, не всеки може да се пребори с напрежението на ежедневието. Затова все повече хора имат сериозни проблеми не само със скалпа, а и със структурата на косъма.

Как можете да ги възстановите?

За да расте косата Ви силна и здрава е необходимо луковицата на косъма да получава пълноценно хранителни вещества от микроциркулацията на кожата. Това може да се случи само, когато подкожната структура се поддържа във върхова форма. Ако се грижите добре за нея, те ще може да извърши този синтез по най-ефективен начин чрез действия на постоянна и редовна детоксикация.

Какво Ви препоръчваме ние от FG Style?

Програмата за лечение и детоксикация на Nubeà е разработена от Nuova Fapam – италианска компания, която е лидер в грижата за косата. Тя е подходяща за лечение на повечето често срещани и неприятни проблеми на скалпа – косопад, мазен или сух скалп, пърхот, чувствителност и други.

Детоксикацията, получена чрез прилагане на ценна смес от етерични масла, позволява на скалпа да възвърне перфектния си баланс благодарение на важните хранителни вещества, които получава и които са необходими за синтеза на кератин.

Научете повече за тази терапия като се свържете с нас на телефон: 0899 144 366

Един коментар за “Защо косата Ви се нуждае от детокс програмата на Nubeà?”

  1. Калина Димитрова

    Отговор

    Статията предоставя полезна информация за поддържането на здрава коса и значението на детоксикацията на скалпа. Ако се борите с проблеми с косата, тази статия предлага решение, което може да помогне за подобряване на здравето на скалпа и косата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *