Facebook Pixel

Условия за замяна и връщане на продукта

Условия за замяна и връщане на продукт

Как да върна или заменя поръчания продукт?

 

Клиентите възползвали се от услугата преглед и тест имат правото да откажат да приемат дадена стока и да я върнат на fgstyle.bg още в офисите на Еконт или на куриера. Разходите по връщането са за сметка на клиента.

В случай, че поръчания от вас продукт не отговаря на очакванията ви, може да го замените с друг продукт, след като предварително се свържете с нас. Ако в момента нямаме необходимата наличност, на желания от вас артикул, сумата ще ви бъде възстановена.

* При / връщане / замяна / възстановяване на сума / продуктът трябва да бъде придружен задължително от гаранционна карта (ако има такава) и сертификата за връщане, изпратени Ви с поръчката. Бланката трябва да е четливо попълнена.

 

Според Закона за защита на потребителите, клиента има право на рекламация и възможност да върне или замени продукта в срок до 14 дена след получаването му, нашето единствено условие е да сте запазили търговският вид на продукта. При условие, че продуктът не е употребяван, има запазен етикет и оригинална опаковка, както и добър търговски вид замяната/връщането може да бъде осъществена. Транспортните разходи по връщане и замяна са за сметка на клиента.

 

– Адрес за връщане и замяна: ☛ Офис на ЕКОНТ, гр. Варна, ул. Княз Николаевич №34, зад пазара за цветя – за FG Style тел. 0899144366

* Поръчки на продукти направени по време на промоция, се заменят на цени и условия от съответната кампания.

Новия артикул при замяна, се изпраща след като FGStyle.bg получи и огледа предходния, като транспортните разходи при замяната, са за сметка на клиента и в двете посоки.

Всяка върната стока трябва да бъде придружена с попълнен сертификат за връщане на стока, който представлява неразделна част от Вашата поръчка.

 

Условия за замяна и връщане на продукта