Facebook Pixel

Условия за доставка

Условия за доставка

По какъв начин се доставят поръчките и в какъв срок?

Артикулите, поръчани от нашия сайт, се доставят с куриерска фирма Speedy. Поръчката може да бъде доставена до адрес или до поискване в офис на куриера. Изключително удобен и изгоден за клиента вариант – взимате пратката от удобен за Вас офис, в удобно за Вас време, с възможност за преглед и тест на поръчаният от Вас продукт. (всяка пратка на FGStyle.bg е с опция преглед)

Поръчките се обработват от Понеделник до Петък до 16.00 часа, в Събота до 11.00 часа и се изпращат в същия ден. Поръчки направени след 16.00 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени в Събота след 11.00 часа и неделя се обработват в понеделник, предвид работното време на куриерските фирми. Поръчки направени в празнични или почивни дни се обработват на първия работен ден.

В случай на нужда всеки клиент на онлайн магазин FGStyle.bg си запазва правото да поиска различни условия на доставка.
Каква е цената на доставката ?

FGStyle.bg Предлага преференциални цени за доставка: 5.00 лв при доставка до офис на Speedy и до адрес на клиента. При покупка над 100лв. доставката е безплатна!

* Транспортните разходи на пратки отказани след опция преглед и тест, се заплащат от клиента в двете посоки !

*FGStyle.bg си запазва правото да не изпраща поръчки на клиенти, които не са посетили офиса на куриерите и не са взели своите пратки!

Условия за доставка