Facebook Pixel

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С Davines ENERGIZING

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С Davines ENERGIZING

Hair Energy Complex е мощното оръжие на ENERGIZING терапията в борбата с косопада. Комплекс от натурални съставки, той действа на две нива: балансира кожата на главата и регулира производството на себум. Действа и на корените на косата като лекува микровъзпаления и раздразнения.

Hair Energy Complex е натурална сила, която съдържа следните елементи:

Екстракт от зелен чай: Съдържа катехини, едни от най-мощните антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали и имат противовъзпалително действие.

Витамин B3 (Ниацинамид): Намалява производството на себум и подобрява увлажняването на кожата на скалпа.

Формулите на енергийния шампоан, серум и уплътняващия гел, също така се характеризират с високо съдържание на мултиактивни съставки, както фитоактивен кофеин, комбиниран с сиртуини и бета-глюкани.

Кофеин: Стимулира растежа на косъма, намалява косопада и укрепва структурата на косата. Ускорява растежа на косъма с около 50% и удължава жизнения цикъл на космените фоликули с около 30%. Кофеинът регулира естественото омазняване на косъма в процеса на растежа му и подобрява кислородния обмен.

Бета-глюкани: Биологично активни, усилват имунната система

Сиртуини: Известни както “протеини на дърголетието”, имат противостареещо и антиоксидантно действие.

 

NATURAL TECH ENERGIZING SHAMPOO – Измиваща грижа при косопад. Съдържа фитоактивен кофеин и енергийния комплекс Hair Energy Complex.

Приложение: Нанася се на влажна коса с леки масажни движения и се оставя да подейства няколко минути. Изплаква се обилно с вода.

Интензивен курс: Използва се през ден в продължение на един месец.
Поддържащ кус: Използва се два пъти седмично в продължение на два месеца.

NATURAL TECH ENERGIZING SUPERACTIVE – Серум при косопад от хормонален характер.

Ефективно стимулиращо и укрепващо действие благодарение на съдържанието на Hair Energy Complex. Серумът е оботаен с екстракт от боб мунг (vigna radiata) и червена детелина (trifolium pratense), те действат целенасочено против основната причина за косопада – нарушената комуникация на различните видове клетки във вътрешността на космената фуликула. Те имат способността да задействат съществуващите химически връзки и клетъчни рецептори, за регулиране функциите на кожата на главата, събуждат спящите фоликули и актвивизират растежа на силна и здрава коса.

Приложение: Нанася се на чиста коса с масажни движение до пълното му попиване в кожата на главата. Не се измива.

Интензивен курс: През ден в продължение на един месец.

Поддържащ курс: Два пъти седмично,два месеца.

NATURAL TECH ENERGIZING GEL – За борба с косопада от сезонен характер.

Регенериращ гел за грижа за скалпа и изтъняла коса, склонна към косопад. Заздравява косата, действа като профилактика на сезонния косопад, забавя процеса на окапване на косата. Придава плътност и гъвкавост на тънките и слаби коси. Стимулира кожата на главата, благодарение на фитоактивния кофеин и енергийния комплекс Hair Energy Complex. Има лек стилизиращ ефект.

Приложение: Препоръчва се използването му след енергизиращия шампоан. Внимателно да се втрие в кожата на главата. Не се измива.

Интензивен или поддържащ курс: Два пъти седмично в продължение на три месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *