Facebook Pixel

Съвети за Блондинки с Kérastase Blond Absolu

1.Използвайте специални продукти за руса коса.

Да си с руса коса е като да си на ултра високи токчета… Това изисква специално внимание и грижа, твърдят специалистите.  Новата линия на Kérastase Blond Absolu идеално предложение за блестяща, сияйна и здрава руса коса.  

2.Водата, важен етап от правилната грижа.

Започвайте измиването на косата с топла вода, тъй като тя отваря кутикулите на косъма и го подготвя да приеме измиващата и овлажняваща грижа. За да останат полезните елементи в косъма след нанасяне на маска или балсам, изплакнете косата с хладка вода. Тя ще затвори кутикулите на косъма и ще съхрани полезните вещества. Така дълго ще запазите цвета си и ще придадете блясък на косата.

3.Използвайте продукти за неутрализиране на жълтите тонове.

Лилавите пигменти в продуктите Kerastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet- маска неутрализираща жълти оттенъци и максимална хирдатация за руса коса и Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet- неутрализиращ жълти оттенъци шампоаннеутрализират нежеланото жълтеене, което е неизбежно след един период от време.  Постоянната грижа за руса коса обаче може да поддържа косата ви винаги матирана и свежа. 

4.Хидратация, задължителна грижа при руса коса 

Изрусената коса е склонна към дехидратация и много често още след първото измиване след посещението в салона, косата се усеща твърда. И нека бъдем честни колко от вас , мили руси дами, сте сравнявали златните си коси с не толкова приятната на допир слама?Спокойно, всички сме минали от там! И точно затова държим на ХИДРАТАЦИЯ, ХИДРАТАЦИЯ и пак ХИДРАТАЦИЯ! Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere- хидратиращ шампон за руса коса, Kerastase Cicaflash-интензивено подхранващ балсам за руса коса.

5.Периодично подстригвайте връхчетата на косата.

Изрусените коси са дехидратирани и склонни към накъсване. Ето защо регулярното подстригване (на 4-6 седмици) ще предотврати цъфтенето на косъма и косата винаги ще изглежда добре поддържана.

6.Използвайте продукти за грижа без изплакване.

Осигурете на вашата руса коса термозащита и защита от вредното влияние на агресивни външни фактори. Тук на помощ Ви идва Kerastase Blond Absolu Cicaplasme- хидратиращ серум с термо и UV защита за руса коса.Термозащитата трябва да се превърне в неотменна част от Вашата грижа за руса коса, защото знаем, че няма да се лишите от онези привлекателни руси къдрици. 

7.Защитавайте косата си от влиянието на слънчевите лъчи. 

Изрусените коси са изключително чувствителни към въздействието на слънчевите лъчи. Те могат да ги изсушат и променят техния цвят. Ползвайте кърпа или шапка, когато сте изложени на слънце продължително време. И тъй като не всички сме фенове на тези аксесоари, Ви предлагаме  Kerastase Blond Absolu Cicaplasme- хидратиращ серум с термо и UV защита за руса коса. Така може да сте спокойни, че косата ви е защитена, докато усилено се борите за още по- бронзов тен.

8.Защитавайте косата си от хлора в басейна. 

Хлорът изсушава и придава зелен оттенък на русата коса. Преди да се отправите към басейна, навлажнете косата си и нанесете малко количество от  Kerastase Cicaflash-интензивно подхранващ балсам за руса коса по дължината. Това ще ви помогне да защитите косата си от въздействието на хлора.

9.Сведете до минимум топлинната обработка на косата.

Нагряването има крайно неблагоприятно влияние върху изрусената коса. Избягвайте използването на преса, маша или сешоар. Да, всички сме наясно с това и въпреки всичко не можем да се лишим от желаната прическа. Отново, дами, напълно ви разбираме! В такъв случай нанесете на косата предварително Kerastase Blond Absolu Cicaplasme- хидратиращ серум с термо и UV защита за руса коса.

10.И последно не съвет, а правило:

Блондинките са винаги забележими, а тези с красива и блестяща коса са неотразими и винаги център на внимание. Грижете се за косата си и свиквайте да бъдете номер едно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *