Facebook Pixel

Таен женски хороскоп за 8-ми март

Таен женски хороскоп за 8-ми март

Овен

За дамите от тази зодия, 8-ми март е освен празник и ден на покаяние, опрощение и морално прочистване. Премахнете всякаква агресия, лоша воля, желание да доминирате – оставете другите да покажат най-добрите ви качества. Не можете да се карате, да плачете, да отказвате молби. Искрено се зарадвайте на всички подаръци, защото те са избрани с любов. Прекарайте деня със семейството или близки приятели.

Телец

Женският празник за вас има двойна характеристика, така че трябва да го планирате предварително. Премахване на всякаква агресия. Не можете да пренареждате мебели и да се занимавате с домакинство. Починете си! Празник е! Нека в душата ви има мир и равновесие. Прекарайте деня със семейството си или с близки приятели и семейство. Ще получите много подаръци. Не се увличайте с алкохолни напитки.

Близнаци

8-ми март за вас е ден на трансформация на космическите енергии, получаване на тайни знания, морално пречистване. Нестабилният ви вътрешен свят може да изисква за празника нестандартна среда или нови усещания, но звездите предупреждават срещу случайни познати – чуждото влияние може да има негативни последици в личния ви живот. Мъж, близък до вас, ще ви поднесе отдавна жадуван подарък.

Рак

За съжаление ще се наложи да поработите на празника. Справете се с минали дела и очертайте бъдещите перспективи. Скоро ще дойдат и паричните постъпления, а за сега се задоволете с подаръците, които най-близките са избрали за вас.

Лъв

Денят е добър за общуване и нови запознанства. Благоприятни дела, които изискват концентрация на внимание и задълбоченост на изпълнението. Денят е белязан от хармония, баланс и справедливост. Звездите са готови да ви помогнат в опита ви да постигнете най-амбициозните си планове и цели. Но, все пак не забравяйте, че сте жена. Приберете се навреме от работа, защото вашият любим ще ви очаква с невероятна изненада.

Дева

На 8-ми март се опитайте да се държите сдържано – не се увличайте по изкусителни предложения, избягвайте случайни запознанства, не се впускайте в рискови начинания. Неочакваните новини може да ви принудят да преразгледате плановете си. Поддържайте самообладание и сдържаност. Вечерта е белязана от хармония и спокойствие, любов, цветя и подаръци.

Везни

Благоприятен ден за дълги пътувания и срещи с интересни хора. Новите впечатления ще ви помогнат да се отървете от умората, скучното ежедневие и да ви заредят с енергичност и оптимизъм. В личния си живот можете да се изправите пред дилема, кой от многото подаръци за празника е най-хубав.

Скорпион

Противоречив, двоен ден. През първата половина на деня са възможни суетене и дребни притеснения, с които ще трябва да се справите навреме. Не правете никакви капиталови инвестиции, големи покупки, тъй като неблагоприятната комбинация от планети може да доведе до значителни щети. Следобедът може да бъде доста спокоен. Посветете вечерта за празнуване. Уверете се, че не обиждате любимия човек с външна студенина, защото той ви е приготвил голяма изненада за празника.

Стрелец

В последно време ви се струва, че жизненият ви потенциал сякаш има тенденция да намалява. И за празника сте се настроили, че ще трябва да се справите с обременителни задължения или нежелана комуникация с не особено приятни хора. Мислете позитивно и се оставете на приятните емоции. Ще видите, че ви очаква един невероятен 8-ми март, с много изненади и любими хора.

Козирог

Активен, творчески ден, който ще бъде доста стресиращ. Опитайте се да се държите по-сдържано – не се увличайте по изкусителни предложения, избягвайте случайни запознанства, не се отдавайте на рискови начинания. Неочакваните новини може да ви принудят да преразгледате плановете си, но това е за добро. Любимият човек ви е подготвил зашеметяваща изненада.

Водолей

8-ми март е благоприятен за открития и самореализация. Всяко начинание, дори и най-рисковото, впоследствие ще донесе добри доходи. Възможна е малка печалба или изгодна сделка. Личните отношения ще ви зарадват със своята откровеност и топлина. Вашият личен чар нараства. Възможно е да срещнете стари познати. Ще получите и подарък, за който отдавна мечтаете.

Риби

Време е да слезете на земята. Трябва да се научите да измервате това, което искате, с реалността. Не поемайте това, което не можете да направите бързо и ефективно. В никакъв случай не правете никакви инвестиции през този период – неблагоприятната комбинация от планети може да доведе до различни проблеми. Малко отдих е добре за вас. Обърнете внимание на здравето си, починете си, зарадвайте се на подаръците и цветята, които ще получите от любими хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *