Facebook Pixel

Мисия възможна: Какво да подарим за Коледа на жената над 50

Мисия възможна: Какво да подарим за Коледа на жената над 50

„Аз нямам нужда от нищо!“ – дори и да чуете този израз от половинката си, не го приемайте буквално. Обикновено с това жената над 50 казва: „Ами познаваш ме, сети се сам! Имам нужда от внимание и доказателство, че ме обичаш и мислиш за мен!“

Въпреки факта, че днес жените, особено тези около и над 50 г., стават все по-независими, те все още харесват, когато от време на време мъжът поеме ситуацията и ги изненада. Особено важи за дългогодишните двойки! По този начин жената разбира, че любовта ви все още не е угаснала и вие мисли за нея.

Сега идва трудната част. Какъв подарък да изберете за Коледа, който да не е прекалено скъп (защото заради кризата около ковида диамантите и новата кола не са опция).

Той трябва да не е „отбий номер“ – тук влизат всички видове домакински уреди, сервизи, вази, свещници и т.н.

Подаръкът задължително не трябва да намеква за възрастта ѝ (като крем против бръчки например) или за промените във фигурата ѝ (като ваучер за фитнес, книга с диети или секси бельо, на което не сте уцелили номера).

Важно е да се съобразите с това, защото ако при подарък „отбий номер“ ще се разминете със сравнително обуздано недоволство, то при намека за възраст или тегло ви очакват сериозни неприятности. Дори сте под заплаха да изкарате празниците разделени.

FG style - мисия възможна

Трудна задача, която затварянето на  моловете направи още по-трудна, защото ги няма любезните продавачки, които да помогнат при избора.

Трудна задача, защото жената около и над 50 г. не само може сама да си купи всичко, но и се намира в един особено преломен момент от живота си, момента на менопаузата, който я прави особено чувствителна и доста нервна.

Мисията обаче е възможна и то ако използвате именно това нейно състояние. Една от неприятните изненади на климакса е доста видима при много от жените. Хормоналните промени влияят пряко върху състоянието на косата. Тя започва да изтънява, активно да пада, да изсъхва, да губи блясъка и еластичността си.

Да ѝ помогнете с грижа за косата ѝ, едно от най-ценните за нейното самочувствие и визия неща, е вашият шанс да се покажете като изискан и загрижен джентълмен.

Вгледайте се внимателно в косите на любимата. Какво се е променило? Дали буйната и грива изглежда мазна и неподдържана или стърчи суха и без грам лъскавина? Пълна ли е четката ѝ за коса с паднали косми?

Всичко това ще ви ориентира при избора на подарък. А ние ще съдействаме с вариантите, защото е важно да знаете, че:

През периода на климакса за повечето жени шампоанът и маската за мазен скалп е най-подходящ за грижа за косата, тъй като мастните жлези стават по-активни.

За суха коса трябва да вземете продукти за специална грижа. Когато се прилага върху влажна коса след всеки душ, тя ще остане гладка и добре хидратирана.

Повечето жени не използват термозащитни средства за оформяне на косата си. Но за зрелите жени това е много важно, тъй като косата им става по-уязвима от горещо изсушаване и оформяне.

Необходимо е жената около и над 50-те да прави подхранващи маски за коса поне веднъж седмично.

Подхранващите ампули и лосионите срещу косопад са задължителни за дамите в периода на менопауза.

Мисията е възможна! При това само с един клик, без да обикаляте по молове и дрогерии, вие вече имате правилно подбран подарък, който показва обич, уважение и грижа. Вие успяхте и сега ви очаква една незабравима, уютна и спокойна Коледа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *