Facebook Pixel

Галактическата коса – последен писък на модата за пролет 2021 г.

Галактическата коса – последен писък на модата за пролет 2021 г.

Екстравагантно и провокативно, в най-яркия, интензивен и супер модерен цвят, това е тенденцията, която световни топ стилисти определят като „най-модерната“ за сезона. Галактическата коса ще бъде на върха си тази пролет.

Такова оцветяване се счита за най-скъпо, много дълго и трудно, но резултатът е просто луд.

Оцветяването е цветни къдрици, които се открояват особено ярко, но в същото време се наблюдават плавни преходи на нюанси.

За да бъдем честни, не всеки майстор ще се съгласи на такова сложно оцветяване. Палитрата от цветове може да варира и да бъде наситена или слабо изразена, контрастиращото оцветяване също се насърчава. Галактическата коса ще ви позволи да подчертаете индивидуалността на жената.

FG Style - онлайн магазин за професионална козметика

За дамите, които предпочитат по-естествените нюанси

Техниката е избрана от много известни личности, така че това с право може да се нарече тенденция на 2021 година. Стилистите боядисват косата си в няколко нюанса, близки до естествения цвят. Косата след боядисване естествено ще свети на слънце и ще блести.

Техниката е подходяща за тънка коса. Придава естествен обем, когато се съчетае с прическа с многослойна техника.

FG Style - Шампоани и балсами на топ марки. Davines, Kerastase, Morrocanoil

Сомбре – мек и свеж цвят

Сомбре замени обичайното омбре. Оцветяването набира популярност и ще бъде особено важно през сезон пролетта 2021 г. Преходите са почти незабележими, тъй като корените на косата се различават от светлия нюанс само с един, максимум два тона. Техниката е удобна с това, че на практика не изисква корекция.

Стилистите се съветват да променяте имиджа си, като вземате предвид модните тенденции. Техниките на боядисване не се променят толкова често, колкото дрехите например. Затова изберете опцията, която ще бъде в тенденция през пролетта на 2021 г. и докато модната тенденция се промени, косата вече ще порасне и можете да я боядисате отново в модерен цвят. Повече вижте ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *